Modern fogamzásgátlás

Sikerekre vágysz a munkádban, ugyanakkor elég időt szeretnél szánni saját magadra. A harmonikus kapcsolat fontos neked, de szabadságra is szükséged van. Fontos az egészséges és öntudatos életstílus, ám gondtalan életre is vágysz, vagyis egyszerűen jól akarod érezni magad!

Valahogy így van ez a fogamzásgátlással is: a tökéletes megoldást keresed, azaz legyen biztonságos,  megbízható és ne túl bonyolult, ugyanakkor járjon a lehető legkisebb mellékhatással és kockázattal – nemcsak rövid, de hosszú távon is. Meg legyen rugalmas is, mert egyszer még gyermeket is szeretnél.

A fogamzásgátló módszerek egyik legbiztonságosabb formája a tabletta, amely már nők millióinak nyerte el a bizalmát. Amellett hogy a születésszabályozás hatékony eszközei, a mai tabletták ennél többet is nyújtanak. Az egyes készítmények között azonban lényeges különbségek lehetnek. Miután a nőgyógyász felírta, minden nőnek magának kell eldöntenie, hogy elégedett-e a tablettával. A tolerálhatóság és hatásosság mellett fontos szempont, hogy rendelkezésre áll-e elegendő információ a születésszabályozó tabletták pozitív és negatív hatásairól. E weboldal célja, hogy segítsen ebben, továbbá tájékoztasson a biztonságos fogamzásgátlásról és arról, hogy miként érezheted jól magad!

Készült: 2007.05.01.